even voorstellen

 

 

René van Hooren

René van Hooren (Hypno-hulp Eindhoven) is een veelzijdig en ervaren hypnotherapeut. Als entertainer kwam René ca. 15 jaar geleden in aanraking met het fenomeen showhypnose, iets dat hem bijzonder fascineerde. Al snel ontdekt René echter dat hypnose niet alleen gebruikt kan worden om mensen te vermaken, het heeft ook een groot therapeutsich effect. 

Nieuwsgiering naar wat er allemaal met hypnose mogelijk is, volgde rené diverse cursussen om zijn kennis te vergroten en te verdiepen in hypnotherapie. Ook na deze cursussen bleef deze fascinatie aanwezig en volgde hij diverse na- en bijscholingen in binnen- en buitenland. René is er inmiddels van overtuigd dat zo'n 90% van de klachten die mensen hebben in zijn praktijk Hypno-hulp Eindhoven, opgelost kunnen worden in één of slechts enkele behandelingen met directe hypnose. Hypnose is een heel krachtig middel voor verandering, maar ook zeker heel leuk en verfrissend om mee te maken, aldus René. 

Hypno-hulp Eindhovenis hét adres voor veel soorten klachten, problemen en aandoeningen van zowel fysieke- als ook mentale aard. Je kunt hier dan ook niet alleen terecht voor bijvoorbeeld stoppen met roken, afvallen, angsten en zelfvertrouwen maar ook voor velerlei problemen waarvan de oorzaak ligt in een opeenhoping van negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Alle behandelingen vinden slechts plaats nadat een uitvoerig intakegesprek heeft plaatsgevonden waarin de doelen nader geformuleerd worden.

Hypno-hulp Eindhoven Informatie:
Hypnotherapie Eindhoven werkt vanuit huis en is gelegen in een rustige woonwijk in Stratum, een stadsdeel van de gemeente Eindhoven. Door een prima busverbinding is de praktijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Mensen die met hun auto komen, kunnen deze direct en gratis voor het woonhuis parkeren. Hypnotherapie Eindhoven is ook geschikt voor mindervaliden en mensen die wat moeilijker ter been zijn.

 

Kom langs voor een gratis intake.

 

met vriendelijke groet,

René van Hooren. gecertificeerd hypnose-coach

06 2382 7693     rene@hypno-hulp.nl