even voorstellen

 

Mijn naam is René van Hooren, woonachtig in Eindhoven. Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door het menselijk brein. Wat de ongekende mogelijkheden zijn om te leren en te veranderen. In eerste instantie deed ik dat voor mezelf via zelfhypnose-technieken. Maar je kunt via soortgelijke technieken mensen helpen met allerlei mentale en fysieke problemen. Ik ben verschillende cursussen gaan volgen om me te verdiepen in hypnose en hypnotherapie, en heb daarvoor verschillende certificaten behaald. De cursussen heb ik gevolgd bij het Hypnosecentrum Boxmeer en Aarschot (België).

Als basis maak ik gebruik van het Jeffrey Stephens Protocol (zie certificaat), een snelle positieve manier van werken, een uniek 10-stappen Protocol, afkomstig van meester hypnotiseur Jeffrey Stephens, waarbij de kracht van hypnose direct ingezet wordt om een probleem te verhelpen. Meer dan 90% van de in de praktijk voorkomende issues kunnen hiermee worden aangepast in relatief korte tijd.

Afhankelijk van het probleem van de cliënt beheers ik verschillende technieken die ik kan toevoegen aan het Protocol. Ik vind het superfijn en boeiend wanneer ik mensen kan helpen met het aanpassen of oplossen van een probleem. Hypnose is een heel krachtig middel voor verandering, maar ook zeker heel leuk en verfrissend. Hypnose werkt. Kom langs voor een gratis intake en laat u overtuigen. Ik help u graag!

 

met vriendelijke groet,

René van Hooren.

Bel mij gerust: 06 2382 7693     of email: nuts@iae.nl

 

therapeutische sessie