reviews

* reactie cliënt faalangst (20-05-’21):
Hi René, ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. De hypnose heeft geholpen.
Ik merk dat ik rustiger ben en minder last heb van faalangst. Dit merk ik ook met werken, ik durf veel meer te doen.
Met vriendelijke groet, J.

 

* reactie cliënt afvallen  (6-05-’21):
Hallo René,
Het gaat eigenlijk heel goed, ik drink veel water en ik ben al 7 ons afgevallen.
groetjes I.

 

* reactie cliënt stoppen met roken  (4-05-’21):
Ik heb mijn pakje sigaretten opgerookt (merkte dat ik daar heel erg behoefte voor had) en daarnaast merkte ik dat ik er wel misselijk van werd.
Sinds zaterdag geen sigaret meer aangeraakt en ook geen behoefte eraan. Wel last gehad van een lichtelijk gefrusteerd gevoel op zaterdag.
Wel al aangeboden gekregen en bij mensen geweest die rookten, maar helemaal niks.
Als het zo doorgaat zou ik niet kunnen bedenken waarom ik ooit weer een sigaret zou aanraken.
Met vriendelijke groet, C.

 

* reactie cliënt nagelbijten  (4-04-’21):
Hoi René,
ik wilde even laten weten dat het echt supergoed gaat nu! Mijn nagels worden steeds beter en ik bijt al even niet meer.  Ontzettend bedankt.  G.

 

* reactie cliënt glutenintolerantie  (6-03-’21):
Hoi René,
Even een tussenstand. Gisteren voor het eerst een halve spelt eierkoek gegeten en ‘s avonds iets met een deegrandje eromheen.
Klachten zijn wel vele malen lichter dan voorheen, dus eerste stap is zeker gezet! Nog even afwachten of het zo blijft. Heb wel nog een sessie nodig om ook deze lichte klachten weg te krijgen. Maar goed, had ik ook wel verwacht. Ik maak dan ook graag een nieuwe afspraak. We zijn goed op weg, bedankt voor dit eerste positieve resultaat! Groetjes, D.

 

* reactie cliënt slapeloosheid (26-02-’21):
Hoi René, even wat feedback over mijn behandeling.
Ik sta er versteld van…
Ik slaap zonder angst in, slaap nog niet de hele nacht door, maar een stuk beter.
Dromen zijn er ook nog, maar kan me zelden herinneren waarover. Dus word rustiger wakker.
En een heel groot punt is dat ik al de hele week slaap met 3/4 slaap tablet ipv 1 tot 1.5

Ik ben dus erg onder de indruk
Ik wil graag nog een behandeling boeken ergens eind maart. Gewoon om het nog een extra duwtje te geven.

Tot zover bedankt voor je hulp.

Groetjes A.

 

* reactie cliënt slapeloosheid (1-12-’20):
“Na jaren lange slaapstoornis heb ik een behandeling gehad van Hypnose-coach René van Hooren. Het is onbegrijpelijk voor mij, een wonder maar heeft echt gewerkt.  Ben zo blij, weet eindelijk weer wat slapen is.” gr S.

 

* reactie cliënt nagelbijten (3-10-’20):
(ze stuurde onderstaande foto van haar nu mooie nagels)
Hoi René, dit zijn momenteel mijn nagels, niet meer nagelgebeten (-;
Mijn nagels zijn nu mooi lang.” gr. F.

 

* reactie cliënt afvallen (20-9-’20) : Hai René, ‘t gaat goed met me. Ben al 4 kilo kwijt yes yes yes. Ik voel me fitter en sporten vind ik leuk. Ik let ook meer op gezonder eten. Gr A.

 

* reactie cliënt afvallen (15-9-’20): “Dag René, Het gaat prima; ik voel me energieker ben volop aan het sporten. In zijn algemeenheid voel ik me relaxter en rondom mijn maagstreek is de spanning verdwenen. Ik ben me vergeten te wegen op mijn vaste ‘weeg-maandag’; komt volgende week wel.
Ben tevreden met het resultaat; indien nodig kom ik nog een keer terug.” gr. F.

 

* reactie cliënt afvallen (13-8-’20): “Blij en gelukkig met het resultaat, inmiddels 6 kilo afgevallen, ik ga door, ben gemotiveerder dan ooit. De vakantie-visualisatie oefening vond ik superleuk en relaxed, die doe ik nu iedere dag. Ik heb je visitekaartje al doorgegeven aan vriendinnen (-;”  gr.  S.

 

* reactie cliënt stoppen met roken (17-7-’20): “Ik had van een kennis gehoord dat ze door hypnose was gestopt met roken. Nou, dat wilde ik wel eens zien, ik was nogal sceptisch, maar ik had niks te verliezen. Ik was zowiezo verrast door de leuke manier waarop René mijn vertrouwen wist te winnen. En uiteindelijk in twee sessies van het roken af, na 25 jaar roken! De eerste sessie ging nog wat moeizaam, maar sessie 2 bracht mij toch hetgeen wat ik wilde.  Je hebt mij goed geholpen, bedankt rené.’ groet B.

 

* reactie cliënt stoppen met roken (3-7-’20): ” hoi, ik wil je even laten weten dat ik nog steeds niet heb gerookt en dat ik af en toe wel de behoefte heb om te roken, maar dat is maar ongeveer 2 seconden, verder gaat t goed..’ groet Ch.

 

* reactie cliënt met fobie (20-5-’20): “Ik vond de sessies heel rustgevend, voelde me erg op mijn gemak. De uitleg is helder en duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan. Ik heb echt het gevoel dat het is gelukt, dat ik van de angst af ben. Daarnaast was ik na de sessies helemaal relaxed en ontspannen. Erg fijn.”

 

 

hypnose werkt ook voor u!
René van Hooren, hypnose-coach
06 2382 7693     of e-mail: rene@hypno-hulp.nl