reviews

 

 

* reactie cliënt slapeloosheid (1-12-’20):
“Na jaren lange slaapstoornis heb ik een behandeling gehad van Hypnose-coach René van Hooren. Het is onbegrijpelijk voor mij, een wonder maar heeft echt gewerkt.  Ben zo blij, weet eindelijk weer wat slapen is.” gr S.

 

* reactie cliënt nagelbijten (3-10-’20):
(ze stuurde onderstaande foto van haar nu mooie nagels)
Hoi René, dit zijn momenteel mijn nagels, niet meer nagelgebeten (-;
Mijn nagels zijn nu mooi lang.” gr. F.

 

* reactie cliënt afvallen (20-9-’20) : Hai René, ‘t gaat goed met me. Ben al 4 kilo kwijt yes yes yes. Ik voel me fitter en sporten vind ik leuk. Ik let ook meer op gezonder eten. Gr A.

 

* reactie cliënt afvallen (15-9-’20): “Dag René, Het gaat prima; ik voel me energieker ben volop aan het sporten. In zijn algemeenheid voel ik me relaxter en rondom mijn maagstreek is de spanning verdwenen. Ik ben me vergeten te wegen op mijn vaste ‘weeg-maandag’; komt volgende week wel.
Ben tevreden met het resultaat; indien nodig kom ik nog een keer terug.” gr. F.

 

* reactie cliënt afvallen (13-8-’20): “Blij en gelukkig met het resultaat, inmiddels 6 kilo afgevallen, ik ga door, ben gemotiveerder dan ooit. De vakantie-visualisatie oefening vond ik superleuk en relaxed, die doe ik nu iedere dag. Ik heb je visitekaartje al doorgegeven aan vriendinnen (-;”  gr.  S.

 

* reactie cliënt stoppen met roken (17-7-’20): “Ik had van een kennis gehoord dat ze door hypnose was gestopt met roken. Nou, dat wilde ik wel eens zien, ik was nogal sceptisch, maar ik had niks te verliezen. Ik was zowiezo verrast door de leuke manier waarop René mijn vertrouwen wist te winnen. En uiteindelijk in twee sessies van het roken af, na 25 jaar roken! De eerste sessie ging nog wat moeizaam, maar sessie 2 bracht mij toch hetgeen wat ik wilde.  Je hebt mij goed geholpen, bedankt rené.’ groet B.

 

* reactie cliënt stoppen met roken (3-7-’20): ” hoi, ik wil je even laten weten dat ik nog steeds niet heb gerookt en dat ik af en toe wel de behoefte heb om te roken, maar dat is maar ongeveer 2 seconden, verder gaat t goed..’ groet Ch.

 

* reactie cliënt met fobie (20-5-’20): “Ik vond de sessies heel rustgevend, voelde me erg op mijn gemak. De uitleg is helder en duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan. Ik heb echt het gevoel dat het is gelukt, dat ik van de angst af ben. Daarnaast was ik na de sessies helemaal relaxed en ontspannen. Erg fijn.”

 

 

hypnose werkt ook voor u!
René van Hooren, hypnose-coach
06 2382 7693     of e-mail: rene@hypno-hulp.nl