Reviews

Wil je weer terug naar de andere info klik dan op de onderstaande button.

reactie clënt: afvallen (15 – 06 – 24) Dag René,
Ik wilde je even laten weten dat ik inmiddels 13 kilo lichter ben en dat ik je overal aanraad bij de mensen. Op 12 maart ben ik voor het eerst bij je geweest.
Nog nooit is het zo makkelijk gegaan het afvallen. Dus bij deze , dank je wel
Dat wilde ik je zomaar laten weten..  haha je hebt eer van je werk. Gr S.

reactie clënt: stoppen met roken (2 – 06 – 24)
Hoi rene. Excuses voor de laatste reactie, het is even druk geweest. Ik heb niet meer gerookt.
Ik denk nog wel vrij regelmatig aan roken, maar niet zo allesoverheersend dat ik dat ook daadwerkelijk doe. gr. T.

reactie clënt: angstgevoelens bij autoritjes/uitjes (29 – 05 – 24) Hey René.
Ik wilde even laten weten dat ik direct vanuit onze sessie ben door gereden naar België.
Dit ging echt heel soepel en ik voelde echt nauwelijks tot geen spanning!
Ik wil je alvast super erg bedanken voor dit effect wat het tot nu toe heeft gehad.
Ik moet natuurlijk nog een beetje wennen aan het idee dat het daadwerkelijk weg is,
dus ik heb alweer wat meer ritjes geplanned om aan mezelf het echt te bewijzen!
Met vriendelijke groet, S.

verdriet/schuldgevoel en rouw (23 – 05 – 24) Beste René, 
Ondanks een aantal vervelende omstandigheden afgelopen week moet ik zeggen dat ik beter slaap in de nacht. Ik pieker een stuk minder, ik heb minder nachtmerries en afgelopen weekend was de sterfdag van mijn broer en ik heb helemaal niet nagedacht over het schuldgevoel wat ik eerst veel had. Natuurlijk heb ik nog steeds veel verdriet, maar dat is normaal bij een rouwproces. 
Heel erg bedankt, hopelijk blijft dit zo! 
Groetjes T.

eetprobeem (8 – 05 – 24) na 3 sessies: Dag Rene,
Het is weer prima gegaan. Mijn focus op eten is substantieel verminderd. Blij dat ik jou ontmoet heb.
Gr K.

reactie clënt: piekeren, onrust, angst (12 – 04 – 24) Hoi René, Ik merkte de eerste dagen enorm veel verschil en dat was even wennen. Ik voelde me veel rustiger dan normaal en dat maakte me vooral erg zelfbewust en bewust van hoe ik me eigenlijk eerst voelde in sommige situaties. De rest van de week is dat wat stabieler geworden. Over het algemeen is de onrust, gepieker en angst wat meer op de achtergrond en lijkt het soms alsof je scherpe randjes op sommige momenten ervan af zijn. 

reactie clënt: minder cola drinken, afvallen (11 – 04 – 24) Hoi het gaat weer wonderlijk goed. Geen cola aangeraakt, nog niet naar verlangd.
Ik ben nu bij familie in Zweden en we worden heel de  dag volgestouwd met eten,,,dat laat ik dan maar even met mate gebeuren en dat is straks weer over.
Korte versie: Best goed dus….gewicht zakt niet echt hard maar ik voel me wel lekker bij deze vorm en dat is het belangrijkst. Super dus.
Gr uit Zweden, S.

reactie clënt: minder snoepen, afvallen (10 – 04 – 24) Hoi René, 
Ja eigenlijk bijzonder goed. Heb afgelopen week niet of nauwelijks gesnoept en kan er ook heel goed afblijven.
Gewicht 2 kg minder, maar ook veel actief bezig geweest. Al met al tot nu toe tevreden.
MVG, T.

reactie clënt: stoppen met roken (2 – 04 – 24)
Hoi Rene,
Nu twee weken onderweg en nog geen sigaret aangeraakt! Voor m’n jointjes ben ik aan het kijken voor tabaksvervangers 😀 
Óntzettend bedankt!!!!
Groetjes, F.

reactie clënt: afvallen (2 – 04 – 24) Dag René,
Ik ben heel erg tevreden. Ik heb er een goed gevoel over. Ik ben al wat meer afgevallen en denk echt veel minder aan eten.
Maar ik wil nog graag een 3e keer. Kan dat ergens tussen 22 april en 2 mei? Bedankt.
Gr. S

reactie clënt: afvallen (20 – 03 – 24) Hoi rene
Ja wonderlijk. heel goed. Op de feestjes nergens geen trek in gehad. Niks meer gesnoept sindsdien. De eerste dag zat ik nog heel erg in een bepaalde flow, ik fietste met een big smile naar huis. Wat natuurlijk heel fijn is. Eerste dagen hele kleine avondmaaltijd wat vanzelf ging….nu moet ik dat weer meer bewuster doen. Maar ik kan zomaar nee zeggen, zonder erbij na te denken, terwijl ik eerst juist altijd ja zei zonder erbij na te denken.
Korte versie haha…..zeker niet slecht. De cola niet drinken is nog een hele lastige, dat is nu het enigste.
Tot 2 april! (2e sessie)

reactie clënt: stoppen met roken (24 – 02 – 24)
Hi Rene,
Het gaat erg goed, ik heb sinds onze tweede sessie geen sigaret meer aangeraakt. Het verbaasde me hoe makkelijk het tot op heden gegaan is. Geen echte ontwenningsverschijnselen, op wellicht s nachts een keer wakker worden na. De eerste twee dagen moest ik nog wel vaker aan een sigaret denken, maar dat is daarna steeds minder geworden.  Bedankt!!
Groetjes K.

reactie client: afvallen (23 – 2 – 24)
Dag Rene,
Het gaat erg goed. Ik heb minder eetlust en denk minder aan eten. Ik ben al een paar kilo afgevallen. Ik voel me er goed bij. Toch wil ik graag een 2e keer …… welke mogelijkheden heb je?
Gr T.

reactie clënt: stoppen met roken (24 – 02 – 24)
Hoi Rene 
Het is boven verwachting goed gegaan. De eerste twee dagen waren moeilijk maar nu is het wel makkelijk, denk er nog wel af en toe aan .
Maar mijn vrouw zit langs me te roken en dat doet me eigenlijk niks.
Gr K.

reactie clënt: stoppen met roken (15 – 01 – 24)
Verassend goed eigenlijk. Kan  “meeroken” ook zonder problemen doorstaan.
Volgende maand maar eens een afspraak plannen voor hypnose bij afvallen…
Groeten. M.

reactie clënt: stoppen met roken (7- 11 – 23)
Hallo, Ja gaat wel goed eigenlijk.
Ik heb 1 sigaret gerookt, Nou ik viel bijna van me geloof en ben er de rest van de dag goed ziek van geweest.
groejtes T

reactie clënt: stoppen met roken (26 – 10 – 23) Het werkt overweldigend, blaak van de energie, gaat sneller dan anders. Het niet roker zijn gaat mij goed af maar door al deze positieve tijd kan ik heel de wereld aan zoals ook roken. L.

reactie clënt: drang/zucht alcohol (24 – 10 – 23) Hallo René, 
Allereerst wil ik je bedanken voor deze bijzondere ervaring. Na onze sessie heb ik mezelf de tijd gegund om te landen. Ik was ontzettend moe en hyper tegelijkertijd,  heel apart. Gaandeweg ben ik natuurlijk wel rustiger geworden en heb ik gewoon mijn dagelijkse leven weer opgepakt. Gisteren besefte ik pas, dat er gevoelsmatig toch wel iets is veranderd. Ondanks een zeer bewogen weekend, op niet zo’n leuke manier, heb ik geen moment meer aan drank gedacht. En dit was echt een weekend waarbij ik dat zeker wel had gedaan in t verleden.Ook voel ik mij zeer positief, sterk en gemotiveerd voor wat komen gaat. Dus om antwoord te geven op de vraag, hoe is deze week gegaan? Super, zonder daar extra energie in te steken. Het gaat vanzelf, hele fijne ervaring.
Dankjewel René 
Groet S.

reactie clënt: stoppen met roken (21 – 10 – 23) Hoi rene. Ik heb niet meer gerookt, dus dat lijkt me winst. ik heb alleen met vlagen wel aan roken gedacht. nu weet ik niet of dat is omdat ik de tijd en gewoonte die roken was opnieuw in moet vullen, maar het was meer dan ik gedacht had. ik had geen overweldigende behoefte om te roken, maar ik had verwacht dat het minder zou zijn. het niet roken heeft me wel minder moeite gekost dan bij voorgaande pogingen. daar moest ik echt met momenten tegen mezelf zeggen dat ik niet ging roken en had ik er echt zin in, nu schoot het alleen door m’n hoofd en kon ik het ook weer laten gaan. 
Gr, K

reactie cliënt : slaapprobleem (12- 10 – 23)
Hoi Rene, het gaat een heel stuk beter. Slaap veel langer door momenteel. Ik kijk het nog even af, als het zo blijft ben ik dik tevreden. Mocht er de komende tijd verandering in komen dan neem ik contact op.Tot dusver bedankt !!! Groetjes L.

reactie cliënt : blowen (11- 9 – 23) Hoi Rene,
Het eerste weekend is heel goed gegaan, er nog niet eens mee bezig geweest. Afgelopen vrijdag had ik een feestje en had ik daarna wel zin, maar heb ik het niet gedaan. Verder is het geen onderwerp van gedachten geweest. Super fijn dus! Laten we het zo houden. (;
Nogmaals bedankt.
Groetjes S.

reactie cliënt : stoppen met roken (09- 8 – 23) Beste Rene,
Het is de afgelopen week eigenlijk erg goed gegaan! Heb niet meer gerookt sinds ik bij je weg ben gegaan. Heb er eigenlijk niet echt moeite mee.
Wel merk ik dat ik steeds honger heb en wel bang ben om nu veel aan te komen.
Groetjes K.

reactie cliënt : angstig autorijden (03 – 8 – 23) Hoi René,
Mijn excuses voor deze late mail. Ik heb sinds de sessie veel vooruitgang geboekt. Ben met de auto naar Slovenië en Italië geweest. Vorig jaar was deze rit vreselijk.. Dit jaar heb ik totaal geen last gehad. De hoge bergen, tunnel van 17 km en de verre afstand van huis deden mij niets. Wat een rust! Afgelopen weekend ben ik 3x helemaal alleen heen en weer gereden maar Roermond. Was heel spannend maar ik heb het gedaan zonder angst aanvallen. Ik ga deze tijd hier nog vaker mee oefenen. En mss heel gek, maar ik heb t idee dat de kleur blauw op de naamborden mij telkens opnieuw wat kalmeren haha. Heel erg bedankt! En loop ik nog ergens tegen aan, neem ik heel graag weer contact met je op. Grt. T.

reactie cliënt : blowen (01 – 8 – 23 ) Dag René,
Voor het eerst in 10 jaar ben ik nu al langer dan een week blow-vrij. Mijn dank is eeuwig, je bent geweldig. Hartelijke groet, N.

actie cliënt : hoogtevrees (01 – 8 – 23 ) Beste René,
Vandaag ben ik bij je geweest voor de hypnotherapie tegen mijn hoogtevrees. Ik zei dat ik gelijk een toren van ongeveer 22 mtr wou beklimmen. Hierbij het resultaat. (cliënt voegt foto toe van de toren waar hij op staat) Echt ongelofelijk. In 1 keer naar boven zonder angstig gevoel. We houden contact. Mvg S.

reactie cliënt : migraine/hoofdpijn (30 – 7 – 23) Hallo Rene. Het is fantastisch gegaan afgelopen week. Geen hoofdpijn gehad. En dat terwijl ik daar  anders volop last van zou hebben gehad. Hele dag weg met de auto. In de zon zitten. Veel lopen. Laat thuis. Volgende dag weer weg. En helemaal niets! Dank je wel voor je hulp. Je hebt gelijk gehad wat betreft het dromen. Ik heb wel wat slechte nachten gehad. Soms beetje misselijk s’morgens. Maar dat trok weer vlug weg. Mag ik nog een keer langskomen. Dat zou ik heel fijn vinden. Groetjes K.

reactie cliënt : faalangst en onzekerheid (20 – 7 – 23) Beste René,
Ik merk dat ik er veel kalmer onder ben en dat soort oude gedachtes steeds minder of niet zijn. Ik kan ze wel bedenken maar ik voel ze niet tot nauwelijks.
Kan dus wel zeggen dat dit heeft geholpen. Gr. P.

reactie cliënt : schuldgevoel – verdriet (19 – 7 – 23) ik denk dat het de goede kant op gaat, maar ben er nog niet. Ga wel iets luchtiger om met sommige dingen, dus daar zit vooruitgang in. Voel wel degelijk dat het een soort van proces is waar ik in zit, graag zou ik nog een afspraak met je maken. Graag weer ergens om 17.00 uur als dat kan bij je. Met vriendelijke groet, K.

reactie cliënt : gevoel van machteloosheid, geen vertrouwen (18 – 7 – 23) Ha Rene, de sessie heeft me goed gedaan. Ik voelde me lichter. Het lukte me afgelopen week ook goed om in moeilijke omstandigheden goed overeind te blijven. Ik wil de meditatie met de ritmische geluid vd golven blijven doen.
Ben benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen. Gr..T

reactie cliënt : last van geluiden (18 – 7 – 23) Hi Rene,
Het is goed gegaan afgelopen week. Ik heb het idee dat het minder is.Tot nog toe nog niet echt gaan uiteten, maar a.s. woensdag wel, dus dan is het nog even kijken hoe het gaat.In ieder geval al heel erg bedankt!
Groetjes S.

reactie cliënt : minderwaardigheidscomplex (17 – 7 – 23) Hoi René,
Goedemorgen! Het ging goed de afgelopen week. Ik heb het gevoel dat ik sinds de laatste hypnosesessie beter connectie kan maken met mijn assertieve drijfveren. Ik ben me er in ieder geval erg van bewust wanneer er aanspraak wordt gemaakt op mijn assertiviteit. Daardoor kan ik sneller reageren en voor mezelf opkomen. Of het laten, als ik het niet de moeite waard vind. Positieve ontwikkeling! Gr.V.

reactie cliënt : stoppen met roken (6 – 7 – 23) Hoi René, Het gaat eigenlijk boven verwachting goed. Paar moeilijke momentjes hier en daar maar niet eens echt heel moeilijk. Prima dus! Gr. B.

reactie cliënt : laag zelfbeeld (6 – 6 – 23) Hoi René,
De afgelopen week heb ik me regelmatig verbaasd over mezelf.Ik heb mijn werk kunnen doen met veel meer plezier.Ik ervaarde meer rust hierin, en eindelijk eens ‘geen wat als’…Ik kon die gedachten veel beter loslaten, waardoor ik dus geen stress ervaarde. Ik ben gisteren voor t eerst alleen met de auto naar Venlo gereden Dit is de eerste keer in een jaar tijd. De angst is niet meer zo aanwezig als normaal.Af en toe lijkt het of het opkomt, maar dan ebt het weg.Misschien dat het een optie is om hier nog een sessie voor te plannen.
Ik ben heel blij dat ik deze sessie heb kunnen doen. En ben voor mij gevoel een heel eind geholpen.
Dank je wel! Gr P

reactie cliënt : familieproblemen ((30 – 5 – 23)Hallo Rene,
Ik heb het gevoel dat de sessie geholpen heeft. Ik stel voor dat ik het nog even aanzie. Mocht ik toch nog een vervolg willen dan neem ik graag weer contact met je op. Ik ben zeer blij met de ontvangen hulp. Gr. S.

reactie cliënt : afvallen (18 – 5 – 23) Goede morgen René, 
Gaat prima, weer anderhalve kilo eraf, gaat langzaam maar het gaat eraf, daar ben ik blij om. Kan nu goed de zoetigheid maar ook de avondsnack laten staan. Dus ik zet nog even door! Bedankt voor zover en fijne dag nog! Gr. L.

reactie cliënt: angst voor de dood, eenzaamheid (10 – 5 – 23) Wat betreft de behandeling voor mijn  angsten , daar hebben we toch ook echt resultaat geboekt. Het zit sindsdien niet meer in mijn hoofd, ik heb ondertussen twee sterfgevallen gehad ..Ik merkte bij die twee sterfgevallen dat ik het buiten mezelf kon houden ook. Echt rene , ik heb het idee dat je me hiermee toch echt goed geholpen hebt . Groeten , T.

reactie cliënt: stoppen met roken (4 – 5 – 23) Hoi rene
Verassende goed!!! Eerste dag naar mijn gevoel, had m’n lichaam veel last van het niet roken maar mijn hoofd niet zeg maar.
Op het festival helemaal geen moeite gehad. Alleen op momenten als ik me verveelde had ik even zin in een sigaret maar dat verdween vrijwel meteen en op momenten op het werk als het druk was en m’n hoofd zat vol maar die zin verdween ook heel snel. Verder prima. Voel me goed, hardlopen weer opgepakt hahah Dikke prima!
Groetjes L.

reactie cliënt: stoppen met roken (27 – 4 – 23) Hé Rene,
Wonder boven wonder heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Soms wel moeilijke momenten maar die zijn zo verdwenen.
Bedankt 🙏 Groet, L.

reactie cliënt : somberheid, negstieve gedachten  (20 – 4 – 23) Hoi René. 
het gaat heel erg goed. Voel me fijn en rustig. Ben echt blij dat ik de 3 sessies bij je gedaan heb. Het heeft me echt meer rust gegeven en heel veel minder doemdenken. Echt heel erg fijn. Voel me echt een stuk gelukkiger hierdoor. 
Heel erg bedankt voor de fijne sessies en je hulp. 
Wie weet tot ziens. 
Groetjes P.

reactie cliënt: stoppen met roken (13 – 4 – 23) Hoi René,
Het gaat goed met mij! En jazeker gestopt met roken!!!!!! Helemaal gelukkig! Voel me energieker en heb meer ritme. Dus onwijs blij! Groetjes N.

reactie cliënt : afvallen (6 – 4 – 23) Goede middag René, 
Ik had beloofd je op de hoogte te houden, ik ben sinds ik bij jou ben geweest 3 kg afgevallen maar daar blijft het bij, dus denk dat ik nog een sessie nodig heb. Vr gr A.

reactie moeder van cliënt : angst in de ochtend (5- 4 – 23) Hoi René, 
We hebben even afgewacht met reageren omdat F. deze week beoordelingen en dit heeft ze goed ervaren. Geen paniek meer in de ochtend.
Het gaat goed ze is veel rustiger. Groetjes S.

reactie cliënt : Paniek, somberheid  (22 – 3 – 23) Beste René,
Na lange tijd nu eindelijk een bericht hoe het met me gaat na de eerste hypnosesessie. Al met al gaat het goed met me. Ik merk dat ik in het algemeen veel meer rust heb, minder snel in paniek raak, me minder angstig voel en vrolijker. Kortom, ik voel me weer meer mezelf. Toch zou ik het prettig vinden om nog een sessie te doen! gr. L

reactie cliënt : doemdenken, angst (20 – 3 – 23) Hallo Rene.
Ik voel me echt stukken beter. Het is zon fijn gevoel om weer ‘voor mijn beleving’  op een normale manier te kunnen leven. Ik heb veel meer rust, vooral het doemdenken is een stuk minder geworden. Ik droom wel nog heel veel waarvan ik ook veel van de dromen me helder herinner waardoor ik voor mijn gevoel snachts nog een te onrustig hoofd heb en ik regelmatig kort wakker word. Ik zou graag nog een afspraak maken om het beste eruit te halen. Zoals jij schrijft op je site, 3x is best, en daar wil ik voor gaan. Kun je me wat verschillende datums sturen met mogelijkheden?
Dank je wel. Groetjes S.

reactie cliënt : stoppen met roken (9 – 3 – 23) Beste Renè,
Vanaf het moment dat ik bij je weg ging heb ik niet meer gerookt. De eerste 2 dagen dacht ik nog wel af en toe aan een sigaretje maar bij elke gedachte kreeg ik een vieze asbak smaak in mijn mond waardoor de zin naar een sigaret meteen verdween. De 3de en 4de dag werd de asbak smaak wel minder als ik aan een sigaret dacht maar de momenten waren al veel minder en het echte gevoel dat ik een sigaret wilde of nodig had was er niet meer de laatste dagen denk ik nog nauwelijks aan een sigaret , alleen s’avonds ongeveer  1 a 2x maar de drang naar … is volledig verdwenen en heb er dus ook geen behoefte meer aan. Het is wel apart dat ik de laatste dagen er nog soms aan denk s’avonds maar ik heb zelf het gevoel dat het komt omdat het al 25 jaar een gewoonte is om iets te doen te hebben. Maar zoals gezegd de drang is volledig weg en zin in een sigaret is er niet meer.  Ik ben wel benieuwd hoe het de komende weken gaat maar mocht ik toch weer de neiging hebben neem ik graag contact met je op voor een afspraak maar zoals het nu gaat, gaat  het goed. Als je zelf er anders over denkt na mijn verhaal hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet en hartelijk dank, gr T.

reactie cliënt : afvallen (7 – 3 – 23) Goede morgen René, 
Gaat prima, k heb zondagmorgen thuis nog op de weegschaal gestaan en er was al 1,5 kg af. Ik heb weinig behoefte aan zoet dus ik ben happy en hoop dat er nog wat meer kilo’s af kunnen! Vr gr N.

reactie cliënt na 1 sessie: stoppen met roken (3 – 3 – 23) Hallo René, ben niet rookvrij, roken is wel met 90% gedaald. En elke sigaret smaakt smerig en maak ik naar een paar trekken weer uit.Triggers zijn als ik me verveel en als ik me ergens aan erger. Zeker de eerste dagen na donderdag voelde ik me veel beter en actiever om van alles te ondernemen.Kortom, voel dat het wel werkt, maar ik ben er nog niet.
Nog een keer proberen? Groetjes, K.

reactie cliënt: nagelbijten (1 – 3 – 23) Hallo René,
Ik merk al verschil; ik heb niet meer dat ik met stress mijn nagels naar mijn mond breng. Dat is heel fijn en ik realiseerde het me ook pas toen ik er over nadacht. Ik heb nog wel dat ik nog met mijn vingers aan de rand van mijn nagels zit te voelen naar haperingen en dat vind ik nog onprettig.
Groetjes, T

reactie cliënt: afvallen, minder snoepen (2 – 2 -23) dag René,
De eerste 3 dagen waren ongelooflijk makkelijk. Geen/ weinig behoefte aan snaaien of meer eten. Het was verbazend om te merken dat de ´urge´ weg was.Ik heb zondag en maandag wel weer in de avond van alles wat aan zoetigheid in huis was opgegeten .  Gisteren ging weer goed. ik voelde de neiging/ gewoonte om de kast open te maken ( met de lekkere dingen) en ben omgedraaid.Dus er is flink beweging in m´n eetgewoonten. Hier ben ik superblij mee. 
groeten, S.

reactie cliënt: depressief, weinig zelfliefde (5 – 1 -23) Hoi René, 
Het gaat eigenlijk wel heel goed! Ik heb me niet meer down gevoeld. Heb in een paar situaties nagedacht over wat IK wil enz. 
Gr. S

reactie cliënt: stoppen met roken (27 -12 -22) Hoi René, het gaat nog steeds goed en buiten verwachting makkelijker dan gedacht.
Op sommige momenten komt de drang naar een sigaret behoorlijk terug maar ik weet hier op dit moment goed mee om te gaan.
Alvast een fijne jaarwisseling! gr. T.

reactie cliënt: angstaanvallen (1 -12 -22) Hey René,
Ja, het gaat goed eigenlijk! Als ik nu vergelijk met 4 weken geleden dan is het echt wel voor 80% verbeterd. 
Bedankt voor je hulp! Gr. L.

reactie cliënt: stoppen met roken. (9 -11-22) Dag Rene,
De dag erna (die donderdag) had ik het ontzettend moeilijk. Toen heb ik in de avond 1 sigaret gerookt omdat het zo moeilijk was. En vanaf de ochtend erna geen centje pijn meer gehad. Net of toen de knop pas om ging…Ik denk er zelfs (bijna) niet meer aan en voel me stukken beter en sterker. Dus ik ben heeel erg blij 😃😃 groet, T.

reactie cliënt: angstig, onzeker (3 -11-22) dag Rene,
Heb nu een heel rustig, chill en goed gevoel.
Dankjewel Groetjes, L.

reactie cliënt: alcohol (2-11-22) Hoi Rene,
Ik drink niet meer, heb er geen behoefte aan. Dat is echt fantastisch!
Ik eet echter nog wel teveel. Ik heb altijd honger. We hadden eerder gesproken over een virtuele maagband. Is dat mogelijk?
Groetjes, S.

reactie cliënt: slaapstoornis (7-10- 22) Goedemorgen René,
Het is fantastisch gegaan afgelopen week, ik slaap weer.
De angst om niet te kunnen slapen is verdwenen en ik voel me na een week al een ander mens.
Ik kan je niet genoeg bedanken!!!!
Wat is verstandig om te doen: nog een sessie of is dat voor nu niet nodig?
Fijne dag gewenst.
Groetjes, S

reactie cliënt: PDS, onrustige darmen en stress (6 -10 -22) Hallo René, vooral het begin was een heftige ervaring. Diezelfde nacht had ik een hallucinerende droom waarbij een “parasiet” of “monster” via mijn navel mijn lichaam verliet. Wat een metafoor ! Mijn onderbewustzijn heeft de boodschap begrepen denk ik. Mijn problemen namen ook sterk af, dus zeker een verbetering.
Ik besef echter wel dat ik er nog niet ben. Wellicht is een tweede sessie nodig. Kunnen we daar al een afspraak voor maken? Vriendelijke groet, J.

reactie cliënt: eetprobleem, lust geen groenten (8-06-22) Hoi Rene,
het is eigenlijk heel goed gegaan. Ik ben me meer open gaan stellen om groenten te gaan eten en ze überhaupt te proberen. Het voelt raar om langs de groenteschappen te lopen in de winkel en dat ik mezelf dan betrap op wat ik me bedenk wat ik vandaag wil eten of proberen. Normaal zou ik die schappen gewoon voorbij lopen. Ik eet de ‘bekendere’ groente voor mij maar ben ook al begonnen met nieuwe dingen zoals champignons en paprika. Ik bouw het rustig aan op. Dus ik denk wel dat de hypnose heeft gewerkt en daar ben ik ontzettend blij mee. Zowiezo omdat het nu voor mij al voelt alsof mijn ‘struikelblok’ weg is om iets nieuws te proberen. Bedank voor jouw hulp hierbij want dat was denk ik wel het zetje wat ik nodig had. gr. S.

reactie cliënt; paniekaanvallen, angst om ziek te worden (hypochondrie) (8-06-22)
Beste René, ik heb de indruk dat het al wat werkt. Voel me al veel relaxter en durf tegenwoordig te lezen en te praten over akelige ziekten. Heel bijzonder.
Welke mogelijkheden zijn er om ergens in de middag langs te komen voor nog een sessie? 
Ik hoor het graag.
Groetjes, K.

reactie cliënt; angst (7-06-22) Hallo René,
Het is heel goed gegaan eigenlijk! Heb geen paniekaanvallen meer gehad.Gr. B.

reactie cliënt; afvallen (7-06-22) Alles gaat goed. Ben nu 81,4 kg. Bedankt hiervoor super! gr.T

reactie cliënt: afvallen (13-04-22): Hallo René,
Wat een verschil… ik heb deze week keuzes gemaakt die ik nooit gemaakt zou hebben. Ben zo enorm blij met wat ik tot nu toe van keuzes gemaakt heb en wat ik heb laten liggen. Ook mijn eet lust is zo veel kleiner eerst kon ik makkelijk 4 boterhammen eten als lunch en nu heb ik met 3 rijstwafels al genoeg. 
Wat een verschil ben er oprecht heel erg blij mee. Groetjes K.

reactie cliënt; slikangst met eten( 15-03-22 ) Goedemorgen René, het gaat stukken beter. Merk zeker weer een stap vooruitgang tegenover de vorige keer. Mocht ik het ooit nog een keer willen herhalen om wat voor reden, dan weet ik je te vinden. Bedankt! Met vriendelijke groet, T

reactie cliënt; afvallen ( 14-03-22 ) Hoi René,
Ik zou je nog even mailen. Het gaat ontzettend goed, ik ben inmiddels een aantal kilo kwijt en hier had ik anders maanden over gedaan of ik was al afgehaakt omdat er niets gebeurde. Ik heb het idee dat het vuurtje van vetverbranding weer is gaan branden. Erg blij mee, de motivatie om door te gaan is zo ook alleen maar groter. En dat na een skivakantie waarin ik meestal aankom (deze keer dus niet). Hopelijk gaat het zo door tot ik die 64 kg heb bereikt. Nu dus al een grote dankjewel! gr. C.

reactie cliënt; afvallen ( 9-03-22 ) Hoi rené
Het is me echt goed meegevallen, mijn snaaien is echt compleet weg. Ik eet gewoon drie maaltijden per dag zonder tussendoor en ‘s avonds te snoepen.
Ik wandel flink en ben 2 kilo kwijt. Dus dik tevreden.
Ik kom zeker nog voor een tweede, vond het een pracht ervaring.
Ik houd je op de hoogte. gr S

reactie cliënt; alcohol en mentale problemen ( 7-03-22 ) Hoi René,
Sinds jouw mail heb ik geen druppel meer gedronken. Wat denk jij? Donderdag nog een sessie doen of kijken wanneer ik evt zucht krijg en dan? Groetjes B

reactie cliënt; afvallen ( 5-03-22 ) Hallo René,
het gaat verrassend goed! Moet zeggen dat de drang om te snacken er eigenlijk niet meer is. Ik ben wel benieuwd hoe het straks, na de vakantie weer zal gaan, als het werk weer begint. Maar ik voel me goed! B.

reactie cliënt: stoppen met roken (16-02-22): Hoi Rene! Het gaat super goed! Geen sigaret meer aangeraakt! Af en toe nog wel een beetje drang maar daar kan ik me best goed overheen zetten. gr. H.

reactie cliënt: alcoholprobleem (4-02-22): Het gaat hartstikke goed. Ik kan niet goed zeggen of het placebo effect z’n werk doet of dat er daadwerkelijk in mijn onderbewustzijn iets is veranderd. Hoe dan ook; het resultaat is er. Ieder moment helder voor me dat alcohol niets toevoegt en juist belangrijke zaken wegneemt. 
Gezien het aangename resultaat zou ik hier graag aan verder willen bouwen. In ieder geval als dat naar jouw mening iets toevoegt. Is een verdere verankering in het bewustzijn mogelijk? Mijn doel is om deze lijn door te zetten en te consolideren. gr K.

reactie cliënt: stoppen met roken (1-02-22): Hi Rene,
nog steeds gestopt met roken, erg blij mee!
Nu wil ik hetzelfde eigenlijk doen met alcohol. Ik merk dat het op eigen kracht moeilijk is om niet te drinken en wil er nu mee stoppen.
gr. T

reactie cliënt: minderwaardig gevoel (12- 01-’22): Hoi René,
Het heeft 2 dagen geduurd voor ik kon benoemen wat de hypnose heeft veranderd, maar ik heb geen negatieve gedachten meer over mezelf!
Dit is echt een enorme vooruitgang. Groetjes, E

reactie cliënt: Altijd erg gespannen over werk en andere triviale zaken (9-01-’22): Hi René, ik wilde je even vertellen dat ik mij de afgelopen dagen zoveel beter voel! Morgen eindigt mijn vakantie en het valt me echt op dat de laatste helft van afgelopen week totaal niet druk maak over wat komt/ wat kan gebeuren. Ik geniet echt van ‘vandaag’ en maak me niet druk over morgen. De spanning in mijn buik heb ik al een paar dagen niet meer gevoeld. DANK!! Tot donderdag! Groet P 🖖

reactie cliënt: onzeker/negatief zelfbeeld (20-11’21):
Het gaat veel beter nu, had ik eigenlijk niet zo snel verwacht, 3 sesies geweest, voelde me meteen op mijn gemak bij de eerste sessie.
Flinke stap gemaakt voor mijn gevoel. Groetjes en bedankt! K

reactie cliënt: stoppen met roken (3-09’21):
Hoi René,
het gaat goed. Heb me er vorige week donderdag ochtend over verbaasd dat ik ’s morgens gewoon mijn koffie dronk en later bedacht dat ik niet gerookt had. Nu een week verder life goes on zonder roken waarvoor dank.
Groetjes I.

reactie cliënt: angst en paniekaanvallen (26-08-’21):
Hallo René,
De weg naar huis heb ik constant zitten zingen. Ik was heel relaxed. Ook de dagen daarna nog. Ik heb de rust die ik kon vinden als heel positief ervaren. Er zijn nog geen momenten geweest dat er paniek of angst was. Wat mij betreft wil ik nog wel een afspraak plannen.
Groetjes J.

reactie cliënt stoppen met roken (17-08-’21):
Hoi Rene, het is heel goed gegaan.  Ik taal nog niet naar een sigaret. Het gaat me makkelijk af. Het is het gevoel dat ik sigaretten vies vind als ik eraan denk.  Maar ik vind het ook heel raar, omdat ik wel weet dat ik gerookt heb.  Ik kan het heel goed aanzien als iemand rookt, zelfs naast mij.
Gr E.

reactie cliënt: Erectiestoornis (16-08-21): Erectiestoornissen, kun je daar iets in betekenen? Dat was de gevoelige vraag waar ik mee bij René kwam. Ik heb goede uitleg gekregen over de sessies, voelde mij al snel op mijn gemak, en ik verwachtte er eerlijk gezegd ook wel iets van. Twee sessies (ja echt!) en ‘het’ werkt weer. Naar volle tevredenheid van mijzelf. En mijn vriendin. Daarom raad ik René ook  voor dit, zeker voor mannen, precaire onderwerp aan. Ook als je (al) bij de dokter bent geweest. Als je weet dat je zonder je vriendin een erectie kunt krijgen (in je slaap bijvoorbeeld) dan is er mechanisch niets aan de hand. In dat geval kan hypnose je helpen. Gr. S

reactie cliënt afvallen (4-08-’21):
Hallo René, het is heel goed gegaan. Ik ben deze week 4,4 kilo afgevallen. Ik was 2 dagen voor de hypnose gestart met het keto dieet. De dag na de hypnose was op bezoek en toen werd mij rijstenvlaai aangeboden. Rijstenvlaai is mijn guilty pleasure. Ik heb het niet gedaan maar ik bemerkte dat ik er ook niet mee bezig. Normaal kijk ik dan de vlaai van iemands bord af. Ik heb nog geen zoet behoefte gehad. Ook koekjes in de kast doen mij niets (Ik hoop dat dit zo blijft, ha ha). Ik vind het nog wel lastig om aan te geven of het afvallen nu komt door de hypnose, door keto of door mijn mindset dat ik weer wil afvallen. Misschien is het ook wel een combinatie van alle 3. Verder voel ik me goed. Ik hoop dat ik dit over een tijdje ook nog kan zeggen. 
Groetjes P.

reactie cliënt afvallen (22-07-’21):
Hoi Rene,
Ik wil even laten weten dat het met afvallen heel goed gaat en ik inmiddels 5 kg kwijt ben. 
Met vriendelijke groet D.

reactie cliënt afvallen (5-07-’21):
Hoi Rene,
Ja het is heel goed gegaan, ik ben nu, vanaf de dag van de sessie, ongeveer 3 kg afgevallen.
Dus daar ben ik heel blij mee. Mijn snoepzin is helemaal weg en ik eet gezond en minder. En beweeg steeds meer. Ik hoop alleen dat dat zo blijft .Wat zou jij aanraden: zal ik het zo laten of nog 1 sessie doen? Momenteel gaat het dus goed. Met vriendelijke groet D.

reactie cliënt met negatieve gedachten, uit zijn gevoel, overprikkeld (20-06-’21):
Alhoewel ik het idee had dat de tweede keer minder goed leek te gaan achteraf (eerste keer is misschien wat intenser voor de beginner) is de uitwerking stukken groter en ook blijven plakken deze week. Ik ben rustiger, bewuster van mezelf en minder up and down, en ik ben veel meer met muziek bezig geweest. Meestal kan ik na het werk de concentratie niet meer opbrengen en dat is duidelijk anders nu. Groet, C.

reactie cliënt afvallen (17-06-’21):
Beste René,
Even een update: het gaat heel goed met afvallen. Ik ben al bijna 5 kilo afgevallen en ben daar ontzettend blij mee en zit weer fysiek lekkerder in mijn vel. Ik heb minder hongergevoel en geen behoefte om te snacken. Had pijnklachten aan mijn borst, maar daar heb ik gelukkig geen last meer van. Heb ook voldoende energie. Kortom; ik ben positief verrast. 
Ik raad het iedereen aan die hulp nodig heeft bij het afvallen. 
DANKJEWEL 
Hartelijke groet, K.

reactie cliënt faalangst (25-05-’21):
Hi René, ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. De hypnose heeft geholpen.
Ik merk dat ik rustiger ben en minder last heb van faalangst. Dit merk ik ook met werken, ik durf veel meer te doen.
Met vriendelijke groet, J.

reactie cliënt afvallen (6-05-’21):
Hallo René,
Het gaat eigenlijk heel goed, ik drink veel water en ik ben al 7 ons afgevallen.
groetjes I.

reactie cliënt stoppen met roken (4-05-’21):
Ik heb mijn pakje sigaretten opgerookt (merkte dat ik daar heel erg behoefte voor had) en daarnaast merkte ik dat ik er wel misselijk van werd.
Sinds zaterdag geen sigaret meer aangeraakt en ook geen behoefte eraan. Wel last gehad van een lichtelijk gefrusteerd gevoel op zaterdag.
Wel al aangeboden gekregen en bij mensen geweest die rookten, maar helemaal niks.
Als het zo doorgaat zou ik niet kunnen bedenken waarom ik ooit weer een sigaret zou aanraken.
Met vriendelijke groet, C.

reactie cliënt nagelbijten (4-04-’21):
Hoi René,
ik wilde even laten weten dat het echt supergoed gaat nu! Mijn nagels worden steeds beter en ik bijt al even niet meer. Ontzettend bedankt. G.

reactie cliënt glutenintolerantie (6-03-’21):
Hoi René,
Even een tussenstand. Gisteren voor het eerst een halve spelt eierkoek gegeten en ‘s avonds iets met een deegrandje eromheen.
Klachten zijn wel vele malen lichter dan voorheen, dus eerste stap is zeker gezet! Nog even afwachten of het zo blijft. Heb wel nog een sessie nodig om ook deze lichte klachten weg te krijgen. Maar goed, had ik ook wel verwacht. Ik maak dan ook graag een nieuwe afspraak. We zijn goed op weg, bedankt voor dit eerste positieve resultaat! Groetjes, D.

reactie cliënt slapeloosheid (26-02-’21):
Hoi René, even wat feedback over mijn behandeling.
Ik sta er versteld van…
Ik slaap zonder angst in, slaap nog niet de hele nacht door, maar een stuk beter.
Dromen zijn er ook nog, maar kan me zelden herinneren waarover. Dus word rustiger wakker.
En een heel groot punt is dat ik al de hele week slaap met 3/4 slaap tablet ipv 1 tot 1.5. Ik ben dus erg onder de indruk
Ik wil graag nog een behandeling boeken ergens eind maart. Gewoon om het nog een extra duwtje te geven.Tot zover bedankt voor je hulp.Groetjes A.

reactie cliënt slapeloosheid (1-12-’20):
“Na jaren lange slaapstoornis heb ik een behandeling gehad van Hypnose-coach René van Hooren. Het is onbegrijpelijk voor mij, een wonder maar heeft echt gewerkt. Ben zo blij, weet eindelijk weer wat slapen is.” gr S.

reactie cliënt nagelbijten (3-10-’20):
(ze stuurde mij een foto van haar nu mooie nagels)
“Hoi René, dit zijn momenteel mijn nagels, niet meer nagelgebeten (-;
Mijn nagels zijn nu mooi lang.” gr. F.

reactie cliënt afvallen (20-9-’20) :
Hai René, ’t gaat goed met me. Ben al 4 kilo kwijt yes yes yes. Ik voel me fitter en sporten vind ik leuk. Ik let ook meer op gezonder eten. Gr A.

reactie cliënt afvallen (15-9-’20):
“Dag René, Het gaat prima; ik voel me energieker ben volop aan het sporten. In zijn algemeenheid voel ik me relaxter en rondom mijn maagstreek is de spanning verdwenen. Ik ben me vergeten te wegen op mijn vaste ‘weeg-maandag’; komt volgende week wel.
Ben tevreden met het resultaat; indien nodig kom ik nog een keer terug.” gr. F.

reactie cliënt afvallen (13-8-’20):
“Blij en gelukkig met het resultaat, inmiddels 6 kilo afgevallen, ik ga door, ben gemotiveerder dan ooit. De vakantie-visualisatie oefening vond ik superleuk en relaxed, die doe ik nu iedere dag. Ik heb je visitekaartje al doorgegeven aan vriendinnen (-;” gr. S.

reactie cliënt stoppen met roken (17-7-’20):
“Ik had van een kennis gehoord dat ze door hypnose was gestopt met roken. Nou, dat wilde ik wel eens zien, ik was nogal sceptisch, maar ik had niks te verliezen. Ik was sowieso verrast door de leuke manier waarop René mijn vertrouwen wist te winnen. En uiteindelijk in twee sessies van het roken af, na 25 jaar roken! De eerste sessie ging nog wat moeizaam, maar sessie 2 bracht mij toch hetgeen wat ik wilde. Je hebt mij goed geholpen, bedankt René.’ groet B.

reactie cliënt stoppen met roken (3-7-’20):
” hoi, ik wil je even laten weten dat ik nog steeds niet heb gerookt en dat ik af en toe wel de behoefte heb om te roken, maar dat is maar ongeveer 2 seconden, verder gaat t goed..’ groet Ch.

reactie cliënt met fobie (20-5-’20):
“Ik vond de sessies heel rustgevend, voelde me erg op mijn gemak. De uitleg is helder en duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan. Ik heb echt het gevoel dat het is gelukt, dat ik van de angst af ben. Daarnaast was ik na de sessies helemaal relaxed en ontspannen. Erg fijn.”

Hypnose werkt ook voor u!
René van Hooren, hypnose-therapeut

bel: 06 2382 7693     
of e-mail: rene@hypno-hulp.nl