Reviews

Wil je weer terug naar de ander info klik dan op de onderstaande button.

of lees hier de reviews

reactie cliënt: stoppen met roken (3-09’21):
Hoi René,
het gaat goed. Heb me er vorige week donderdag ochtend over verbaasd dat ik ’s morgens gewoon mijn koffie dronk en later bedacht dat ik niet gerookt had. Nu een week verder life goes on zonder roken waarvoor dank.
Groetjes I.

reactie cliënt: angst en paniekaanvallen (26-08-’21):
Hallo René,
De weg naar huis heb ik constant zitten zingen. Ik was heel relaxed. Ook de dagen daarna nog. Ik heb de rust die ik kon vinden als heel positief ervaren. Er zijn nog geen momenten geweest dat er paniek of angst was. Wat mij betreft wil ik nog wel een afspraak plannen.
Groetjes J.

reactie cliënt stoppen met roken (17-08-’21):
Hoi Rene, het is heel goed gegaan.  Ik taal nog niet naar een sigaret. Het gaat me makkelijk af. Het is het gevoel dat ik sigaretten vies vind als ik eraan denk.  Maar ik vind het ook heel raar, omdat ik wel weet dat ik gerookt heb.  Ik kan het heel goed aanzien als iemand rookt, zelfs naast mij.
Gr E.

reactie cliënt afvallen (4-08-’21):
Hallo René, het is heel goed gegaan. Ik ben deze week 4,4 kilo afgevallen. Ik was 2 dagen voor de hypnose gestart met het keto dieet. De dag na de hypnose was op bezoek en toen werd mij rijstenvlaai aangeboden. Rijstenvlaai is mijn guilty pleasure. Ik heb het niet gedaan maar ik bemerkte dat ik er ook niet mee bezig. Normaal kijk ik dan de vlaai van iemands bord af. Ik heb nog geen zoet behoefte gehad. Ook koekjes in de kast doen mij niets (Ik hoop dat dit zo blijft, ha ha). Ik vind het nog wel lastig om aan te geven of het afvallen nu komt door de hypnose, door keto of door mijn mindset dat ik weer wil afvallen. Misschien is het ook wel een combinatie van alle 3. Verder voel ik me goed. Ik hoop dat ik dit over een tijdje ook nog kan zeggen. 
Groetjes P.

reactie cliënt afvallen (22-07-’21):
Hoi Rene,
Ik wil even laten weten dat het met afvallen heel goed gaat en ik inmiddels 5 kg kwijt ben. 
Met vriendelijke groet D.

reactie cliënt afvallen (5-07-’21):
Hoi Rene,
Ja het is heel goed gegaan, ik ben nu, vanaf de dag van de sessie, ongeveer 3 kg afgevallen.
Dus daar ben ik heel blij mee. Mijn snoepzin is helemaal weg en ik eet gezond en minder. En beweeg steeds meer. Ik hoop alleen dat dat zo blijft .Wat zou jij aanraden: zal ik het zo laten of nog 1 sessie doen? Momenteel gaat het dus goed. Met vriendelijke groet D.

reactie cliënt met negatieve gedachten, uit zijn gevoel, overprikkeld (20-06-’21):
Alhoewel ik het idee had dat de tweede keer minder goed leek te gaan achteraf (eerste keer is misschien wat intenser voor de beginner) is de uitwerking stukken groter en ook blijven plakken deze week. Ik ben rustiger, bewuster van mezelf en minder up and down, en ik ben veel meer met muziek bezig geweest. Meestal kan ik na het werk de concentratie niet meer opbrengen en dat is duidelijk anders nu. Groet, C.

reactie cliënt afvallen (17-06-’21):
Beste René,
Even een update: het gaat heel goed met afvallen. Ik ben al bijna 5 kilo afgevallen en ben daar ontzettend blij mee en zit weer fysiek lekkerder in mijn vel. Ik heb minder hongergevoel en geen behoefte om te snacken. Had pijnklachten aan mijn borst, maar daar heb ik gelukkig geen last meer van. Heb ook voldoende energie. Kortom; ik ben positief verrast. 
Ik raad het iedereen aan die hulp nodig heeft bij het afvallen. 
DANKJEWEL 
Hartelijke groet, K.

reactie cliënt faalangst (25-05-’21):
Hi René, ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. De hypnose heeft geholpen.
Ik merk dat ik rustiger ben en minder last heb van faalangst. Dit merk ik ook met werken, ik durf veel meer te doen.
Met vriendelijke groet, J.

reactie cliënt afvallen (6-05-’21):
Hallo René,
Het gaat eigenlijk heel goed, ik drink veel water en ik ben al 7 ons afgevallen.
groetjes I.

reactie cliënt stoppen met roken (4-05-’21):
Ik heb mijn pakje sigaretten opgerookt (merkte dat ik daar heel erg behoefte voor had) en daarnaast merkte ik dat ik er wel misselijk van werd.
Sinds zaterdag geen sigaret meer aangeraakt en ook geen behoefte eraan. Wel last gehad van een lichtelijk gefrusteerd gevoel op zaterdag.
Wel al aangeboden gekregen en bij mensen geweest die rookten, maar helemaal niks.
Als het zo doorgaat zou ik niet kunnen bedenken waarom ik ooit weer een sigaret zou aanraken.
Met vriendelijke groet, C.

reactie cliënt nagelbijten (4-04-’21):
Hoi René,
ik wilde even laten weten dat het echt supergoed gaat nu! Mijn nagels worden steeds beter en ik bijt al even niet meer. Ontzettend bedankt. G.

reactie cliënt glutenintolerantie (6-03-’21):
Hoi René,
Even een tussenstand. Gisteren voor het eerst een halve spelt eierkoek gegeten en ‘s avonds iets met een deegrandje eromheen.
Klachten zijn wel vele malen lichter dan voorheen, dus eerste stap is zeker gezet! Nog even afwachten of het zo blijft. Heb wel nog een sessie nodig om ook deze lichte klachten weg te krijgen. Maar goed, had ik ook wel verwacht. Ik maak dan ook graag een nieuwe afspraak. We zijn goed op weg, bedankt voor dit eerste positieve resultaat! Groetjes, D.

reactie cliënt slapeloosheid (26-02-’21):
Hoi René, even wat feedback over mijn behandeling.
Ik sta er versteld van…
Ik slaap zonder angst in, slaap nog niet de hele nacht door, maar een stuk beter.
Dromen zijn er ook nog, maar kan me zelden herinneren waarover. Dus word rustiger wakker.
En een heel groot punt is dat ik al de hele week slaap met 3/4 slaap tablet ipv 1 tot 1.5. Ik ben dus erg onder de indruk
Ik wil graag nog een behandeling boeken ergens eind maart. Gewoon om het nog een extra duwtje te geven.Tot zover bedankt voor je hulp.Groetjes A.

reactie cliënt slapeloosheid (1-12-’20):
“Na jaren lange slaapstoornis heb ik een behandeling gehad van Hypnose-coach René van Hooren. Het is onbegrijpelijk voor mij, een wonder maar heeft echt gewerkt. Ben zo blij, weet eindelijk weer wat slapen is.” gr S.

reactie cliënt nagelbijten (3-10-’20):
(ze stuurde onderstaande foto van haar nu mooie nagels)
“Hoi René, dit zijn momenteel mijn nagels, niet meer nagelgebeten (-;
Mijn nagels zijn nu mooi lang.” gr. F.

reactie cliënt afvallen (20-9-’20) :
Hai René, ’t gaat goed met me. Ben al 4 kilo kwijt yes yes yes. Ik voel me fitter en sporten vind ik leuk. Ik let ook meer op gezonder eten. Gr A.

reactie cliënt afvallen (15-9-’20):
“Dag René, Het gaat prima; ik voel me energieker ben volop aan het sporten. In zijn algemeenheid voel ik me relaxter en rondom mijn maagstreek is de spanning verdwenen. Ik ben me vergeten te wegen op mijn vaste ‘weeg-maandag’; komt volgende week wel.
Ben tevreden met het resultaat; indien nodig kom ik nog een keer terug.” gr. F.

reactie cliënt afvallen (13-8-’20):
“Blij en gelukkig met het resultaat, inmiddels 6 kilo afgevallen, ik ga door, ben gemotiveerder dan ooit. De vakantie-visualisatie oefening vond ik superleuk en relaxed, die doe ik nu iedere dag. Ik heb je visitekaartje al doorgegeven aan vriendinnen (-;” gr. S.

reactie cliënt stoppen met roken (17-7-’20):
“Ik had van een kennis gehoord dat ze door hypnose was gestopt met roken. Nou, dat wilde ik wel eens zien, ik was nogal sceptisch, maar ik had niks te verliezen. Ik was sowieso verrast door de leuke manier waarop René mijn vertrouwen wist te winnen. En uiteindelijk in twee sessies van het roken af, na 25 jaar roken! De eerste sessie ging nog wat moeizaam, maar sessie 2 bracht mij toch hetgeen wat ik wilde. Je hebt mij goed geholpen, bedankt René.’ groet B.

reactie cliënt stoppen met roken (3-7-’20):
” hoi, ik wil je even laten weten dat ik nog steeds niet heb gerookt en dat ik af en toe wel de behoefte heb om te roken, maar dat is maar ongeveer 2 seconden, verder gaat t goed..’ groet Ch.

reactie cliënt met fobie (20-5-’20):
“Ik vond de sessies heel rustgevend, voelde me erg op mijn gemak. De uitleg is helder en duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan. Ik heb echt het gevoel dat het is gelukt, dat ik van de angst af ben. Daarnaast was ik na de sessies helemaal relaxed en ontspannen. Erg fijn.”

Hypnose werkt ook voor u!
René van Hooren, hypnose-coach

bel: 06 2382 7693     
of e-mail: rene@hypno-hulp.nl